Home » Excursii 1-3 zile


CROATIA - Muntenegru - ALBANIA - Macedonia

CROATIA - Muntenegru - ALBANIA - Macedonia de la 245 Euro

5 zile : Zagreb, Parcul Plitvice, Split, Dubrovnik, Fiordul Kotor, Cetinje, Podgorita, Shkoter, Durres, Tirana, Gostivar, Skopje, Sofia


REDUCERI:

de pana la 68 Euro* (prin cumularea reducerilor calculate dupa cum urmeaza)

REDUCERE 4 - 10%      pentru inscrieri timpurii (early booking) - vezi conditiile de inscriere
REDUCERE 3 - 12%      pentru GRUPURI (minim 6 persoane pe acelasi circuit si aceeasi plecare)
REDUCERE 3 - 5 %       pentru CLIENTI FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai)
REDUCERE 3%             pentru ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar

Ziua. 1 BUCURESTI - zona BAJA (Ungaria) ( 795 km )
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti, din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare in Baja (Ungaria).

Ziua. 2 BAJA - ZAGREB - PARCUL NATIONAL PLITVICE - SINJ ( 690 km )
Mic dejun. Parasim Ungaria, urmand traseul spre sud catre Zagreb, capitala Croatiei, pt. a parcurge turul orasului: Catedrala, Muzeul de Arta, Universitatea. Deplasarea continua spre Parcul National Plitvice - rezervatie naturala sub protectia UNESCO, unde salba de lacuri limpezi de munte sunt "legate" printr-o adevarata "retea" de cascade deosebit de spectaculoase. Cazare in zona Sinj - Split.

Ziua 3. SPLIT - DUBROVNIK - FIORDUL KOTOR - CETINJE ( 375 km )
Mic dejun. In Split (al 2-lea oras ca marime din tara), se viziteaza Palatul si Mausoleul lui Diocletian (astazi transformat in Catedrala), Poarta de Aur, si Templul lui Jupiter. Plecare spre Dubrovnik - "Perla Adriaticii", unde vom admira Biserica Franciscana (care contine o farmacie din sec. XIV), Palatul Rector din 1441 si zidurile orasului medieval (sec. XI - XVII). Plecare spre Muntenegru, unde se traverseaza Fiordul Kotor (cel mai sudic fiord din Europa), apoi sosire pentru cazare in zona Cetinje.

Ziua 4. PODGORITA - SHKOTER - DURRES - TIRANA - SKOPJE ( 550 km )
Mic dejun.Dupa un scurt tur de oras la Cetinje, capitala istorica a Muntenegrului, ne indreptam spre Albania via Podgorita (capitala administratva a Muntenegrului). In Albania trecem pe langa orasul Shkoder situat pe malul lacului omonim, in apropierea caruia se inalta ruinele Castelului Rozafa. Se viziteaza Durres, oras litoral incarcat de secole de istorie si capitala Tirana. Ne indreptam spre Skopje, capitala Republicii Macedonia, via Gostivar. Cazare in zona Skopje.

Ziua 5. SKOPJE - SOFIA - BUCURESTI ( 595 km )
Mic dejun. Dimineata parcurgem turul de oras in Skopje, apoi traversam in Bulgaria pentru a vizita Catedrala si centrul istoric al Sofiei. Sosire seara tarziu in Bucuresti dupa 23:30, in functie de trafic si formlitatile vamale.Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiaza de reducere doar pt. cazare in camera cu 2 adulti. Pt. explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Grup minim 35 pers.

Pt. plecarea din 30.06, 15.07, 01.08, 16.08, 31.08 si 22.09 imbarcari gratuite din Arad - Brasov - Deva - Ploiesti - Sebes - Sibiu - Timisoara, iar retur Giurgiu - Bucuresti. Transfer contra cost din celelalte orase ale tarii pentru minim 7 persoane.IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, in functie de posibilitatile de incadrare in graficul orar, transferuri contra cost si din alte orase ale tarii, cu autovehicule moderne de 8, 19, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzator si soferi experimentati si amabili.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15 - 30 min. inainte de ora comunicata.
Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 - 3 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).

Rezervare